JyrkiSaari Eettisyydestä on etua!

Kuka vielä uskoo hallituspropagandaa

Hallituksella on tapa naamioida vedätyksiä mukamas jotain hyvää tarkoittavaksi koko yhteiskunnallemme.  Kansalaisissa arvellaan kuitenkin, että  se on  propagandaa  pienen eturyhmän vuoksi. Hallitus on sortunut puliveivailullaan aktivoimaan kansalaisia sobotaasilla uhkailuun ja joutunut osin jonkunlaisen pelon valtaan. Uutislähetyksissä syytellään kuitenkin tästä somea.

Työttömyyden uhriksi joutuneet kansalaiset kokevat, että hallitus peittää karenssitehtailua. Kansalaisissa koetaan myös, että hallitus pitää ylimainostusta vähäisestä nousukaudesta.  Eräs syy nousukauden ylivouhotukseen arvellaan olevan siinä, että velkarevittelypropagandaa köyhien riistämiseksi  on hieman hillittävä. Sitä olisi nyt hillittävä koska hallitus on muukalaisia hyväksi käyttämällä ammentanut valtion avoimesta piikistä  mrd. tolkulla pienelle eturyhmälleen.  

Tosiasioina  työvoiman edustajamme ovat koulutettua ja aikaan saavaa. Väite muita suuremmasta lomailusta perustuu kiistanalaisiin ja ristiriitaisiin seikkoihin. Myöskään nuoriso ei ole sen työhaluttomampaa kuin ennenkään, sen sijaan ikäsyrjintää esiintyy nuoria ja ikääntyneitä kohtaan aika paljon.

Oppisopimuspaikoista on pulaa. Ilmaistyökokeilut ovat osoittautuneet  osin hyväksikäytöksi. Ei olekaan ollut tarkoitus työllistää, vaan ainoastaan kierrättää työvoimaa palkatta. Usein työssäoppimisen ammattitutkinnon näyttömahdollisuuskin on järjestämättä. 

Ammattisuoja on Euroopassa 10 vuotta, mutta suomessa vain 3kk. Se peilaa sitä ettei peli kyllä ihan rehtiä hallinnolla ole.  Valtionvarainministeriön julkaisema kohtaanto-ongelmakin on paljastettu x 10 väärennökseksi. Pula kohtuullisista palkkatyöpaikoista on kohtaanto-ongelmana todellisempi. 

Hallitus toki tietää sen, että täystyöllisyyden vaikutus bruttokansantuotteeseen olisi olematon. On kysynnän ja tarjonnan lainalaisuudet, sekä se, että yksi robotti tekee 200 ihmisen työt.  ”Hikipajat” eivät  juuri mitään lisäarvoa synnyttäisi, mutta työsuojelu- ja laillisuusongelmia senkin edestä.

Sen sijaan työhyvinvointiin panostamalla suomi saavuttaisi 20 % kilpailukyvyn nousun.

 
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

''Kuka vielä uskoo hallituspropagandaa''

Suomen kansa valitsi parhaat kykynsä äänestämällä.

Ei ollut mistä valita tai sitten kansa on tyhmää.

Käyttäjän JyrkiSaari kuva
Jyrki Saari

Lähtökohtana tulisi olla luottamus kansan ja hallinnon välillä koko yhteiskunnan hyvinvoinnin vuoksi. Ei suinkaan tulevat mandaatin ylitykset saisi olla itsestään selvyyksinä äänestettäessä.

Kansalaisjärjestöistä on puututtava tilanteeseen koska viranomaiset sortuvat myötäilemään hallitusssadismia viran väärinkäyttönä peläten joutuvansa muuten kiusatuksi.

Voimme esimerkiksi valistaa kansalaisia tekemään valituksia Aluehallintovirastoon ja tutkintapyyntöjä poliisille virkarikosepäilyistä.
Täältä saa tietoa mikö on virkarikos https://www.minilex.fi/a/mik%C3%A4-on-virkarikos

Kampanja näyttäisi ajankohtaiselta lehtitietojen perusteella TE-toimistoissa viimeaikoina ilmenneiden seikkojen vuoksi.

Toimituksen poiminnat